Flyttevask Trondheim – Ring oss for en avtale

 

 

Flyttevask Trondheim – Tlf: 90 90 22 24 

Vårt hovedfokus ligger i det å sørge for at kunden  får det den betaler for. Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille kundens behov for en fornuftig pris på alle typer og størrelse på bolig. Vi har høy fokus på flyttevask som gjør at vi vet hvordan vi får jobben gjort og tilbyr 100% garanti for at jobben blir utført etter kundens behov!

Bilde av en ren leilighet

Vi tar på oss oppdrag i hele Trondheim og kan inngå særavtaler om det skulle være nødvendig med noe annet og mer utfyllende prosjekter.

 

Kvalitet merke for vasketjenesterRing oss i dag og få et raskt prisoverslag for flyttevask til din bolig i Trønderlag. Befaringen er uforpliktende og 100% gratis!

 

 

Stjern Renhold Service AS – 90 90 22 24 
Kontakt skjema

 

Flyttevasken innebærer:

  • Rengjøring av alle skuffer og skap, både utvendig og innvendig.
  • Rengjøring av alle gulv.
  • Rengjøring av alle lister, karmer og dører.
  • Desinfisering av brytere og håndtak.
  • Tørr rengjøring av alle tak og vegger.
  • Grundig Rengjøring av fliser på både bad og kjøkken.
  • Vindusvask både utvendig og innvendig.
  • Rengjøring av alt sanitært utstyr.
  • Rengjøring av alle hvitevarer (etter avtale).
  • Koste eller vaske gulv i bod (etter avtale).

Mer informasjon om priser finner du her!

Med vårt fokus rettet mot renhold tjenester som utvask og visningsvask i Trondheim, har vi en betydelig god kompetanse innen renhold. Vi har i dag over tusen flyttevasker bak oss og har som mål å nå 5000 innen 2022.

 

Andre renhold tjenester vi tilbyr..

Kontor vask – Renhold av kontor lokaler som innebærer: Refill av såpe, tørkepapir og toalettpapir, gulvvask av fellesareal, støvtørking, utskifting av søppelposer og vask av glass. Skulle det være ønske om skreddersydde løsninger, tar vi selvfølgelig på oss det.

Daglig renhold – Vi kommer hjem til deg og tar for oss det daglige renholdet slik at du kan bruke tiden din mer fornuftig. Med erfarne renholdere, klarer vi fint å ta oppdragene profesjonelt og effektivt.

Trappevask – En trappevask i en felles oppgang krever at renholdet blir nøye gjennomført og at alt av grus og skitt blir også tatt opp fra kantene mellom trappetrinnene og inn mot veggen. Dette er en jobb vi har mye erfaring med, og kan derfor bli enig om en rimelig løsning for den dette måtte gjelde.

 

Renhold med kvalitet!

Vår filosofi “kvalitet i arbeid”, bidrar til flere fornøyde kunder. Dette betyr igjen at vi har muligheten til å opprettholde gode og langvarige forhold med både vår nye og eksisterende kunder og samarbeidspartnere. 

På grunn av vårt samarbeid med bedriftshelsetjeneste, leverandør av sikkerhetsutstyr og AMU, kan vi sikre at vår arbeidsplass er både trygg og sikker for våre ansatte. Klikk på linken for mer informasjon om bedrifthelsetjenesten!

 

NB: Vi har en ny og oppdatert nettside. Besøk renholdtrondheim.org

 

This entry was posted in Ring for avtale and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =