Da er flyttevask sesongen 2017 i gang

Har du solgt din bolig, men venter litt med å få tak i et vaskebyrå i Trondheim til å utføre utvasken? I så fall “liker du å leve farlig”.

Kunde ringer vaskebyrå

Jo lengre du venter, jo mindre er sjansen for at du skal kunne finne en godkjent renholdsbedrift som kan ta på seg flyttevasken til ønsket dato. Det er nå kalenderen til rengjøringsbyråene begynner å fylles opp for utover sommeren, noe som begrenser fleksibiliteten for de aller fleste.

Uansett hvor mye vi prøver å tilfredsstille våre kunder, har vi ikke kapasitet til møte etterspørselen i perioder der det “koker” som mest.

 

Vær tidlig ute

Vi anbefaler derfor at alle som har en endelig dato for innflytting, gjør nødvendige tiltak så fort som mulig for å sikre seg utvask til ønsket dato.

Uheldigvis har vi av erfaring vært vitne til flere hendelser hvor frustrerte Trøndere har havnet i knipe på grunn av dårlig planlegging. Det er med tungt hjerte at vi ikke kan hjelpe alle som havner i en slik knipe, og derfor prøver vi med dette innlegget prøver å advare i håp om at noen som leser dette vil handle raskere.

 

Vi i Stjern Renhold Service AS er en godkjent renholdsbedrift i Trondheim har lang erfaring med flyttevask. Vi vil gledelig stå til din tjeneste, men da må du handle raskt!

Ring oss på tlf: 48 15 47 66 eller benytt vårt kontaktskjema.

 

This entry was posted in Blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 3 =